Υπηρεσία Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και ευέλικτη υπηρεσία μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη; Μην ψάχνετε άλλο! Η ομάδα των επαγγελματιών οδηγών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και άνετα, είτε έρχεστε από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το σταθμό λεωφορείων, είτε από τη δική σας τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων μας είναι εξοπλισμένος με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να αισθάνεστε άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, όπως κλιματισμό, Wi-Fi και άφθονο χώρο για τα πόδια. Επιπλέον, οι οδηγοί μας είναι γνώστες της πόλης και μπορούν να σας δώσουν συστάσεις για πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Προσφέρουμε ευέλικτες ώρες παραλαβής και επιστροφής για να ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας, ενώ το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων που διαθέτουμε διευκολύνει την εκ των προτέρων οργάνωση της μεταφοράς σας. Μπορούμε ακόμη και να εξυπηρετήσουμε μεταφορές σε προορισμούς εκτός Θεσσαλονίκης, σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μη σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να πλοηγηθείτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να καλέσετε ταξί. Επιλέξτε την υπηρεσία μεταφοράς μας για μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για να πάτε οπουδήποτε θέλετε να πάτε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε τη μεταφορά σας.

Υπηρεσία Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό | Chauffeur | Transfer στην Θεσσαλονίκη

Υπηρεσία Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό

Transfer | Μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο

H i-rentacar προσφέρει την Υπηρεσία Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό | Transfer και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε και ξεγνοιάστε για τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό

Μεταφορές | Transfer V.I.P.

Transfer | Μεταφορές V.I.P.

Επιλέξτε την εταιρεία μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, νοικιάστε το πολυτελές όχημα που επιθυμείτε με οδηγό, και η μεταφορά του VIP προσώπου που επιθυμείτε γίνεται με άνεση, ασφάλεια, σιγουριά.

Transfer | Μεταφορές από και προς το Λιμάνι

Transfer | Μεταφορές από και προς το Λιμάνι

Νοικιάστε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην i-rentacar, επιλέξτε την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό και η μεταφορά σας από το λιμάνι στον προορισμό σας γίνεται πιο ξεκούραστη από ποτέ.