Ενοικίαση αυτοκινήτων – Κατηγορία SUV 4×4

ενοικιάσεις suv 4×4

Η i-rentacar αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου suv, 4×4, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Εάν θέλετε να κάνετε διαδρομές μέσα στη φύση ή σε κάποιο βουνό, τότε η εταιρεία μας έχει για εσάς την ιδανική λύση, αφού σε μας μπορείτε να βρείτε το SUV που χρειάζεστε

Η i-rentacar διαθέτει καινούργια αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα αλλά και υβριδικά καθώς και ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με air condition, αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα αλλά και κονσόλα με υποδοχή usb, aux αλλά και σύνδεση με bluetooth.

Επιλέξτε για ενοικιαση τον τύπο αυτοκίνητου suv,4×4, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για τον προορισμό που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές.

xtrail--rent-a-car

Nissan X-Trail

Ένα τζιπ για απρόσκοπτες μετακινήσεις εντός και εκτός δρόμου. Είναι 5θέσιο SUV 4×4, κινείται με μεγάλη άνεση σε κάθε περίσταση ενώ το αυτόματο κιβώτιό του εγγυάται το ξεκούραστο και πιο οικονομικό ταξίδι.

jeep-rent-a-car

Jeep Renegade

Το Jeep Renegade είναι μια ιδανική επιλογή για ενοικίαση SUV, αφού πέρα από την πολυτέλεια την οποία διαθέτει, κινείται με μεγάλη άνεση και εκτός δρόμου, για όσους θέλουν μια απόδραση σε πιο σκληροτράχηλα εδάφη.

subaru-rent-a-car

Subaru Forester 4WD

Αποτελεί διαχρονική αξία στον χώρο των 4×4 SUV. Διαθέτει αρκετούς χώρους στην καμπίνα του, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για αποσκευές ενώ δεν τα βρίσκει δύσκολα ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.