Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και Μηνιαίες Μισθώσεις στην Θεσσαλονίκη.

100% ελληνική εταιρεία

Η εταιρεία i-rent a car, με την πολυετή εμπειρία της, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει και τις ιδανικές λύσεις σε εκείνους που αναζητούν τη μίσθωση μηνιαίο αυτοκινήτου.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες που ο ίδιος θέλει να καλύψει. Άλλωστε η i-rent a car διαθέτει όλες τις κατηγορίες οχημάτων (μικρά, μεγάλα, minivan, SUV, station wagon, πολυτελή), τα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις περιστάσεις.

Γιατί να επιλέξετε την irent a car

Η i-rent a car εγγυάται την ασφάλεια και την αξιοπιστία των μετακινήσεων καθώς τα αυτοκίνητα του στόλου της είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της i- rent a car υποβάλλονται σε τεχνικούς ελέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η  τεχνογνωσία του προσωπικού καθώς και η δέσμευση της εταιρείας στην ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν εχέγγυο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Σημειώνεται πως πέρα από τις ενοικιάσεις, η εταιρεία προσφέρει πληθώρα άλλων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα της μακροχρόνιες μισθώσεις, η μεταφορά προσώπων VIP κλπ.

Επιλέγοντας την i-rent a car για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ή ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, είναι δεδομένο πως ο πελάτης θα έχει τις οικονομικότερες τιμές σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση. Άλλωστε, για την εταιρεία προέχει η άμεση και όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πελατών.

Το δυνατό μας σημείο; Η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών τους.

Επικοινωνήστε με την i-rent a car και κάντε κράτηση στο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει και εξυπηρετεί.

Απολαύστε τις διαδρομές σας ξέγνοιαστα και οικονομικά!

Σας ευχαριστούμε για τη προτίμηση