Οι υπηρεσίες μας για ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό και οι ιδιωτικές μεταφορές παρέχονται κατόπιν ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.  μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές μας  και να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά η μέσω ηλεκτρονικής αιτήσεως.

Τα πολυτελή μας αυτοκίνητα με οδηγό είναι διαθέσιμα για ιδιωτικές μεταφορές υψηλών προσώπων και VIP από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα είτε για απλές ιδιωτικές μεταφορές είτε για επαγγελματικές συναντήσεις με πλήρη διάθεση.

transfer-11

Μεταφορές VIP

Επιλέξτε την εταιρεία μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, νοικιάστε το πολυτελές όχημα που επιθυμείτε με οδηγό, και η μεταφορά του VIP προσώπου που επιθυμείτε γίνεται με άνεση, ασφάλεια, σιγουριά.

transfer-13

Μεταφορές από Λιμάνι

Νοικιάστε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην i-rentacar, επιλέξτε την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό και η μεταφορά σας από το λιμάνι στον προορισμό σας γίνεται πιο ξεκούραστη από ποτέ.

transfer-12

Μεταφορές από Αεροδρόμιο

H i-rentacar προσφέρει την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε την και ξεγνοιάστε για τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό