Ενοικίαση mini van 9θέσιο στη Θεσσαλονίκη: Citroen Spacetourer από την i-rentacar

Η i-rentacar είναι η καλύτερη επιλογή για ενοικίαση mini van 9θέσιο στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέτοντας έναν αξιόπιστο στόλο καινούργιων οχημάτων, προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της i-rentacar διαθέτουν την απαραίτητη γνώση προκειμένου η εξυπηρέτηση να είναι η καλύτερη δυνατή.

Τα καινούργια και άρτια συντηρημένα οχήματα και η άριστη εξυπηρέτηση δεν σημαίνουν ωστόσο πως οι πελάτες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η i-rentacar έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για ενοικίαση mini van 9θέσιο στη Θεσσαλονίκη, η i-rentacar διαθέτει μία ιδανική πρόταση που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Η πρόταση αυτή είναι το 9θέσιο mini van Citroen Spacetourer, ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Η καμπίνα του είναι άνετη και ευρύχωρη έτσι ώστε το ταξίδι για τους 9 επιβάτες του να είναι άνετο και απολαυστικό. Σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως τα καθίσματα του Spacetourer είναι άκρως αναπαυτικά.

Επιπλέον, διαθέτει ικανοποιητικό χώρο για την αποθήκευση των αποσκευών. Διαθέτει δύο πόρτες μπροστά και δύο πλαϊνές, έτσι ώστε η επιβίβαση και η αποβίβαση να γίνονται χωρίς δυσκολίες.

Το Citroen Spacetourer είναι η κατάλληλη επιλογή για πολυμελείς παρέες ή οικογένειες, έτσι ώστε να μπορούν όλοι μαζί να ταξιδέψουν και να απολαύσουν τη διαδρομή.

Το Citroen Spacetourer κινείται με κινητήρα diesel, προκειμένου οι διαδρομές να γίνονται οικονομικά. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό ραδιόφωνο και ηλεκτρικά παράθυρα.

Επιλέγοντας την i-rentacar για ενοικίαση mini van 9θέσιο στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να νοικιάσετε άμεσα το Citroen Spacetourer και να απολαύσετε τις διαδρομές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.