Ενοικίαση mini van 7θέσιο στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης: Citroen Berlingo από την i-rentacar

Η i-rentacar, η οποία δραστηριοποιείται και στην ενοικίαση mini van στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, αποτελεί την καλύτερη και πιο συμφέρουσα οικονομικά επιλογή για την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Διαθέτει ένα μεγάλο στόλο καινούργιων και αξιόπιστων οχημάτων σε άκρως οικονομικές τιμές ενώ το προσωπικό της διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.

Από τις πλέον διαδεδομένες κατηγορίες στην ενοικίαση αυτοκινήτου είναι αυτή των mini van. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν την ενοικίαση mini van, αφού τα συγκεκριμένα οχήματα διακρίνονται για τη μεταφορά 7 ή 9 ατόμων αλλά και των αποσκευών τους εύκολα και οικονομικά.

Η i-rentacar διαθέτει αρκετές επιλογές και για την ενοικίαση mini van στη Θεσσαλονίκη.

Μία από αυτές είναι και η ενοικίαση του 7θέσιου mini van Citroen Berlingo.

Το γαλλικό mini bus είναι από τα πιο ποιοτικά της κατηγορίας του τόσο σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό όσο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Διαθέτει άνετα καθίσματα και αρκετούς χώρους στην καμπίνα έτσι ώστε το ταξίδι για τους 7 επιβάτες του να είναι ξεκούραστο και απολαυστικό.

Παράλληλα, ο χώρος των αποσκευών είναι αρκετά ευρύχωρος έτσι ώστε οι αποσκευές των επιβατών να αποθηκεύονται στο mini van με ευκολία.

Το Citroen Berlingo είναι η κατάλληλη επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις των υπαλλήλων μιας εταιρείας αλλά και για τις μετακινήσεις καλεσμένων και προσωπικού σε μια εκδήλωση.

Επιπλέον, θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες μιας μεγάλης παρέας ή μιας πολύτεκνης οικογένειας που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί και να απολαύσουν τη διαδρομή.

Το γαλλικό mini van είναι εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα, έτσι ώστε οι διαδρομές να είναι οικονομικές. Διαθέτει ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό,

αερόσακους και ραδιόφωνο, ενώ οι 5 πόρτες του το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο σε ό,τι αφορά στην επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών.

Για ενοικίαση mini van 7θέσιο στη Θεσσαλονίκη, η i-rentacar διαθέτει άμεσα για ενοικίαση το 7θέσιο Citroen Berlingo το οποίο θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.