Ενοικίαση mini van στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης: Nissan Evalia από την i-rentacar

Η ενοικίαση mini van στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης γίνεται απλή και οικονομική στην i-rentacar.

Η i-rentacar διαθέτει έναν αξιόπιστο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων τα οποία υποβάλλονται σε τεχνικούς ελέγχους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε οι διαδρομές σας να γίνονται με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα.

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της i-rentacar είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

Μία από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες στην ενοικίαση αυτοκίνητου είναι τα mini van. Δεδομένου ότι μπορούν να μεταφέρουν ικανό αριθμό ατόμων μαζί με τις αποσκευές τους, έχουν αποκτήσει αρκετά μεγάλο κοινό.

Η i-rentacar, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, διαθέτει για ενοικίαση mini van μερικά από τα καλύτερα οχήματα στον χώρο του αυτοκινήτου.

Ένα από αυτά είναι το 7θέσιο mini bus Nissan Evalia. Το 7θεσιο mini van της Nissan μεταφέρει με ιδιαίτερη άνεση έως και 7 άτομα (μαζί με τον οδηγό), ενώ ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά ευρύχωρος για να καλύψει τις ανάγκες των επιβατών.

Το Nissan Evalia αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεταφορά προσωπικού εταιρείας ή για τις ανάγκες των μετακινήσεων ενός συνεδρίου ή μιας εκδήλωσης. Ωστόσο, πέρα από την επαγγελματική χρήση, το Evalia είναι αρκετά δημοφιλές σε μεγάλες παρέες ή πολυμελείς οικογένειες. Και πως να μην είναι, αφού δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι μαζί τη διαδρομή, μίκρη ή μεγάλη, μέχρι τον προορισμό τους.

Το Nissan Evalia διαθέτει κινητήρα diesel, ώστε οι διαδρομές και τα ταξίδια μα γίνονται οικονομικά. Τα καθίσματα είναι άνετα και με αρκετό χώρο για ένα ξεκούραστο ταξίδι. Διαθέτει αερόσακους, κλιματισμό αλλά και ραδιόφωνο.

Για ενοικίαση mini van στη Θεσσαλονίκη, η i-rentacar είναι η πρώτη επιλογή. Επιλέξτε την εταιρεία μας, νοικιάστε το Nissan Evalia και απολαύστε με ασφάλεια και άνεση τις διαδρομές παρέα με τα άτομα που θέλετε.