Ενοικίαση 9θέσιου mini van στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης- SKG: Opel Vivaro στην i-rentacar

Στην ενοικίαση mini van στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, η i-rentacar αποτελεί μονόδρομο, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών σε πολύ οικονομικές τιμές.

Ο στόλος της i-rentacar διαθέτει καινούργια αυτοκίνητα, άρτια συντηρημένα τα οποία υποβάλλονται σε συνεχείς τεχνικούς ελέγχους. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Για ενοικίαση mini van 9θέσιου στη Θεσσαλονίκη, η i-rentacar διαθέτει αρκετές προτάσεις που θα λύσουν τα χέρια σας και θα κάνουν τις μετακινήσεις σας άνετες και ξέγνοιαστες.

Μία από τις προτάσεις της i-rentacar είναι η ενοικίαση του 9θέσιου mini bus Opel Vivaro. Το γερμανικό mini van αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αυτοκίνητα στην κατηγορία του, αφού συνδυάζει ασφάλεια, άνεση και ποιότητα.

Μεταφέρει μέχρι και εννέα άτομα (μαζί με τον οδηγό), ενώ διαθέτει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές τους. Τα καθίσματα είναι άνετα και διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο ώστε το ταξίδι να είναι ξεκούραστο.

Παράλληλα, διαθέτει συνολικά πέντε πόρτες, ώστε η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών αλλά και η φορτοεκφόρτωση των αποσκευών να γίνονται χωρίς δυσκολίες.

Το Opel Vivaro είναι δημοφιλής επιλογή για μεταφορά προσωπικού εταιρειών ή για την εξυπηρέτηση των αναγκών συνεδρίων ή άλλων εκδηλώσεων. Παράλληλα, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για ενοικίαση σε μεγάλες παρέες ή πολύτεκνες οικογένειες που θέλουν να κάνουν αποδράσεις με το αυτοκίνητο ή να ταξιδέψουν όλοι μαζί για τον αγαπημένο τους προορισμό.

Το συγκεκριμένο mini bus διαθέτει κινητήρα diesel για οικονομικά ταξίδια και είναι 9θεσιο. Είναι εξοπλισμένο με αερόσακους, ραδιόφωνο αλλά και κλιματισμό.

Επιλέγοντας την i-rentacar για ενοικίαση mini van στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να νοικιάσετε το Opel Vivaro ώστε να κάνετε τις διαδρομές σας με άνεση, ασφάλεια αλλά και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.