Ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: I-rentacar για το Suzuki Celerio

Η i-rentacar είναι η καλύτερη επιλογή για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο αξιόπιστος στόλος αυτοκινήτων σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της i-rentacar εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών που επιθυμούν την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Παράλληλα, η i-rentacar, έχοντας απόλυτη επίγνωση της αγοράς αλλά και των οικονομικών συνθηκών, διαθέτει τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, η i-rentacar έχει μία ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να… «χωράνε» παντού.

Το Suzuki Celerio, το οποίο διαθέτει η i-rentacar, είναι ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα πόλης.

Παρά το μικρό του μέγεθος, χωράει με αρκετή άνεση έως και 4 επιβάτες ενώ δεδομένων των αναλογιών του, ο χώρος των αποσκευών δεν απογοητεύει.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους δεν έχουν την υπομονή να ψάχνουν για ώρα θέση στάθμευσης, αφού χάρη στο μικρό του μέγεθος χωράει σχεδόν παντού.

Παράλληλα, το Suzuki Celerio μπορεί να γίνει το ιδανικό αυτοκίνητο για μια κοντινή απόδραση.

Διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, έτσι ώστε η οδήγηση εντός πόλης, όπου είναι αναγκαίες οι συχνές αλλαγές ταχυτήτων, να γίνεται άνετα ξεκούραστα και οικονομικά.

Το Suzuki Celerio είναι βενζινοκίνητο και όπως ήδη αναφέρθηκε διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό αλλά και ραδιόφωνο. Διαθέτει αερόσακους και σύστημα ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια στις διαδρομές.

Για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, επιλέξτε την i-rentacar και νοικιάστε άμεσα το Suzuki Celerio για οικονομία και ευελιξία στις μετακινήσεις σας αλλά και εύκολο παρκάρισμα!