Τα μικρομεσαία SUVαποτελούν τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στην αγορά ή την ενοικίαση αυτοκινήτου, με την I RENT A CAR να διαθέτει για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη το Peugeot 2008, ένα μικρομεσαίο SUVτο οποίο ξεχωρίζει για το στυλ και την άνεσή του.

Εξωτερικά το 2008 δεν διαφέρει ιδιαίτερη από τα υπόλοιπα μοντέλα της γαλλικής οικογένειας. Η (σχεδόν) κάθετη «μάσκα» ένα καπό με γωνίες και τα LED φώτα ημέρας που περνούν λίγο κάτω από τους προβολείς ομίχλης, προδίδουν σχεδόν αμέσως την ταυτότητά του. Οι δε μπόλικες γωνίες κρύβουν τον όγκο του και του προσφέρουν μια πιο «εκλεπτυσμένη» εμφάνιση.

Το εσωτερικό του Peugeot 2008 αποτελεί κατά γενική παραδοχή το δυνατό του σημείο. Ποιοτικά υλικά, έντονες ραφές, άνετα καθίσματα και αρκετός ατμοσφαιρικός φωτισμός μέσω του μεγάλου παρμπρίζ, συνθέτουν μια άκρως αξιόλογη καμπίνα η οποία παρέχει στους επιβάτες άνεση αλλά και μια ξεχωριστή αίσθηση.

Στα παραπάνω έρχεται να συνδράμει και η οθόνη αφής του infotainmentστο κέντρο του ταμπλό, η οποία μέσω τουAppleCarPlay και του Android Auto δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να συνδέσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να κάνουν πιο απολαυστική τη διαδρομή τους.

Επιπλέον, ο χώρος για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων έχει αυξηθεί, χωρίς όμως να επηρεάζεται η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκαζ, η οποία φτάνει τα 434 λίτρα.

Το Peugeot 2008 διατίθεται με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης ή diesel και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η I RENT A CAR, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και στην ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει το νέο 2008 για μίσθωση.