Τον νέο της εκπρόσωπο στην κατηγορία των «μικρομεσαίων» αυτοκινήτων λανσάρει η Citroen, με την I RENT A CAR να το προσφέρει για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για το νέο C4, το οποίο με τον ανανεωμένο και ιδιαίτερο σχεδιασμό του κλέβει τις εντυπώσεις και αποτελεί ένα αυτοκίνητο που «παντρεύει» στοιχεία από την κατηγορία των SUVκαι των Hatchback.

Toνέο CitroenC4 έχει απόσταση 15,6 εκ. από το έδαφος. Αυτό, σε συνδυασμό με τους μεγάλους τροχούς και τα Airbumps που βρίσκονται τοποθετημένα χαμηλά περιμετρικά του αμαξώματος, δίνουν στο νέο C4 μια άκρως επιβλητική εμφάνιση.

Παρά τα SUVχαρακτηριστικά του, η ελαφρώς κεκλιμένη οροφή με τα 3 πλευρικά παράθυρα προσδίδουν στοιχεία hatchback, τονίζοντας έτσι την coupeεμφάνισή του.

Στα του εσωτερικού, η άνεση στο εσωτερικό της καμπίνας αποτελεί τη «σημαία» του ανανεωμένου μοντέλου των Γάλλων. Στην καμπίνα συναντά κανείς τουλάχιστον 16 αποθηκευτικούς χώρους με συνολικό όγκο 39 λίτρων που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη πρακτικότητα για τις καθημερινές ανάγκες.

Τα αναπαυτικά καθίσματα προσφέρουν στους επιβάτες την απαραίτητη άνεση για τις μετακινήσεις τους ενώ η οθόνη 10 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό αποτελεί χρήσιμο εργαλείο ψυχαγωγίας.

Σημείο αναφοράς του νέου CitroenC4 αποτελούν και τα συστήματα ασφαλείας με τα οποία είναι εξοπλισμένο. Το αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος, η ειδοποίηση κινδύνου σύγκρουσης, τα συστήματα παρακολούθησης τυφλών σημείων και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας καθώς και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας είναι μερικοί από τους βοηθούς του οδηγού που είναι εκεί για να κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο άνετο.

Η I RENT A CAR, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και στην ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει το νέο C4 για μίσθωση